Vanaf 1 februari  2020 is Ronnie Jansen een onafhankelijk en zelfstandige partner geworden bij Willem Hammink Verwarmingsonderhoud.

 Ronnie is al enige tijd een bekend gezicht bij Willem Hammink en er zal in de service en werkwijze niets veranderen.

 Ook de facturatie kan direct met Ronnie afgehandeld worden. 

 

Installatie en onderhoud van complete cv-systemen, cv-ketels, vloerverwarming, gasleidingen, waterleidingen, installatiewerk voor onder andere badkamers en keukens, onderhoud en reparatie van rookgasafvoerkanalen, dakreparaties, zinkwerk, riool- en afvoerontstoppingen.

Wij installeren reeds een compleet nieuwe Intergas Kombi Kompact HR CV-ketel vanaf 2150,00

Ook voor:
Onderhoud, installatie, beheer en fijn afstelling van cv-installaties, gashaarden, gevelkachels en overige gas- en warmwatertoestellen zoals geisers en boilers. Installatie en onderhoud wordt uitsluitend verricht onder volledige garantie op de door ons vervangen en / of aangebrachte onderdelen. Vooraf krijgt u een duidelijke expertise en een bijbehorende prijsopgaaf.

Na afspraak wordt er 1 maal per jaar een onderhouds- en controlebeurt aan uw gastoestel uitgevoerd. Hierbij wordt uw gastoestel vakkundig en grondig gereinigd en nauwkeurig gecontroleerd op de goede werking en onderworpen aan een uitgebreide inspectie en krijgt u, indien dit noodzakelijk blijkt, deskundig advies over de staat van uw installatie. Op verzoek en tegen meerprijs kan een rendementsmeting verricht worden en worden de gegevens direct uitgeprint.

Gedurende 12 maanden na dit onderhoud kunt u, indien dit onverhoopt noodzakelijk mocht zijn, bellen voor hulp bij storingen aan uw gastoestel. Ook op materialen en onderdelen, welke door ons zijn geplaatst en geleverd, wordt  gedurende 12 maanden de volledige garantie gegeven.

                                                             Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte.
                                                             Stuur een e-mail naar info@verwarmingsonderhoud.nl

Of bel: 070-4040486 voor administratieve vragen en voor het maken van een afspraak.
Onze administratie is telefonisch bereikbaar van ma-vrij van 08.00-18.00 uur.

Kantoor:
Hector Berliozkade 56
2551XR Den Haag

ingeschreven bij K.v.K