Regelmatig kunt u in de kranten lezen en op het journaal zien wat CO vergiftiging tot gevolg kan hebben. Incidenten met vervuilde gastoestellen en verontreinigde schoorstenen tonen  regelmatig aan wat de verschrikkelijke gevolgen kunnen zijn van slecht of zelfs helemaal geen onderhoud. Koolmonoxide is kleurloos en reukloos. U ziet het dus niet en u ruikt het dus niet. Hoe kunt u koolmonoxide dan herkennen? Vaak aan de kleur van de vlam: oranje. Bovendien beslaan de ramen. Bij dubbele beglazing worden de ramen vettig. U raakt vermoeid, krijgt hoofdpijn, wordt duizelig en misschien misselijk en raakt vervolgens bewusteloos.

Als u deze klachten herkend twijfelt u dan niet, maar zet direct een raam open en ventileer de ruimte. Sluit het gastoestel af en bel voor een onderhoudsbeurt. U gaat toch zeker niet bezuinigen op de veiligheid van uzelf en op die van uw gezinsleden? Bovendien is het volgens de gemeentelijke bouwverordening van uw woonplaats
verboden om een gastoestel en een rookgasafvoerkanaal te gebruiken wat niet of niet voldoende is onderhouden en gereinigd is. 

Ieder jaar opnieuw vallen er slachtoffers door CO vergiftiging! Wacht daarom nu niet langer en neem geen enkel risico meer. Bel snel voor een vakkundige reiniging van uw gastoestel en uw rookgasafvoerkanaal.

Voor het vegen en reinigen van uw schoorsteen en voor onderhoud, reparatie en reiniging van uw gas- en warmwatertoestel bent u aan het goede adres. U kunt vertrouwen op ruimschoots 30 jaar ervaring op het gebied van uitgebreide controle, inspectie en reiniging van rookgas afvoerkanalen en gas- en warmwatertoestellen. Snel, vakkundig, betrouwbaar, absoluut de voordeligste en onder volledige garantie. Een door onderhoudsbedrijf W. Hammink geveegde schoorsteen en  jaarlijks onderhouden gas- en warmwatertoestel is gegarandeerd schoon, veilig en betrouwbaar!